Nyttårsforsett og brodering

I forrige innlegg skrev jeg så optimistisk om nyttårsforsettet mitt og at jeg skulle få ryddet ut litt “drit”. Jeg må innrømme at det er litt vanskeligere enn man tror. I alle fall når man er manisk kreativ og ser nytte i så og si alt. “ÅÅ, dette kan jeg jo lage det av”, “oi, der var den ja. Den jeg kan bruke til det”, “der var den ja. den har jeg jo ikke sett på 3 år, men flaks at jeg fant den så jeg kanskje kan lage dette”. Ja sant. Orker ikke si mer om den saken. Kan tenke meg at det er mange som kjenner seg igjen i det. Det gjør kanskje du? Det gjør jo ikke noe, men det hoper seg jo opp kan man si.

 

Men tilbake til nyttårsforsettet mitt og en liten oppdatering.

I løpet av 5 dager har jeg samlet dette:

 

 

Syne det var en greit oppsamling på kveldstid over disse 5 dagene jeg. Leker og klær som barna har vokst i fra er jo ikke så vanskelig å bli kvitt, men læll. Ellers har det dukket opp noen blomstervaser, hobbybøker, andre bøker, stoffer og litt småstasj som jeg tenker skal få vandre videre. Veldig fornøy for denne gang, men jeg må innrømme at jeg måtte tenke meg om en gang eller to ekstra da det sto om stoffene og hobbybøkene. Måtte faktisk være litt streng med meg selv. hehe. Men det føles egentlig veldig godt å redusere overfloden, så jeg stopper ikke med det første. Heldigvis har ei god venninne hevet seg med på dette, så vi sparker hverandre litt bak og tar hverandre i nakken når man dveler litt.

 

Så hva skal jeg gjøre med dette?

Kaste er ikke et alternativ så lenge det ikke er ødelagt, så derfor selges noe rimelig og resten gis vekk. Gjenbruk er fint.

 

 

Ellers prøver jeg også å få i havn et dåpsbroderi som skal være ferdig ila Januar.

Kommet langt?

Nei. Har akkurat begynt.

Om jeg blir ferdig?

Satser på det.

 

 

 

Hvilket prosjekt holder du på med nå?

 

Ha en fin lørdag 🙂

 

Godt nytt år!

 

 

 

Nyttårsaften og første nyttårsdag er ofte tid for ettertanke når man sitter å skal lage seg et nyttårsforsett eller to. Man tenker gjennom året som har gått, både på godt og på vondt, og drømmer og fantaserer om året som kommer. Planlegger og setter seg nye mål som skal oppnås.

Jeg hadde på ingen måte tenkt å ha noen større nyttårsforsett i år annet enn å være ferdig med de fleste julegavene før bursdagen min i Oktober. Det er jo overkommelig for noen som strikker og lager ting gjennom hele året sant? Ja, å kanskje skrive et blogginnlegg eller to når jeg har kreert noe spennende, evt når UFOene mine øker i takt med hybelkaninene under sofaen. Men så gikk jeg forbi den forsømte fredsliljen i trappen og stoppet opp. “HALLO CHRISTINE! VANN BLOMSTENE DINE!”. Nyttårsforsettet var et faktum. Jeg vannet planten, satt vannkannen tilbake, tok opp fjernkontrollen og strikketøyet, satt på “The minimalists” på Netflix og så var det gjort.

Har du sett The minimalilsts? Bra sant?!

Om du ikke har sett den handler den i korte trekk om det overflodssamfunnet vi lever i og higet etter lykkefølelsen som fører oss til å kjøpe mer ting. Å samle på ting i stede. I strevet etter å oppnå lykkefølelsen stopper vi ikke opp å ser oss tilbake for å se hva som virkelig gjør oss lykkelig og hvordan vi egentlig ønsker å ha det. Nyttårsforsettet ble et faktum. Jeg skal fortsatt vanne plantene mine, men jeg skal også vanne det som gjør meg lykkelig og det som er viktig for meg, så får det som visner visne.

Å selvfølgelig, overfloden skal vekk. “Driten skal ut”. Å det kan jo være nokså utfordrende for en overkreativ sjel som ser gull i alt;) hehe.

Ill keep you updated 😉

Har DU et nyttårsforsett? Og evt hva?

 

Godt nytt år. Håper det blir godt<3