Første og siste gang

 

 

 

Du grøsset også da du så mengden med avklipte tråder som du vet har blitt festet en etter en etter en etter een etter eeeen. Det er ikke den beste festen jeg har hatt for å si det slik, men genseren er i alle fall ferdig. Hurra!

 

Jeg satt å scrollet litt på Facebook en kveld og så dukket det opp en reklame av jobbegenseren. Tenkte umiddelbart at denne MÅ jeg bare strikke og 3 tastetrykk senere fikk jeg ordrebekreftelse på mail. Litt ut på høsten startet jeg å strikke den og ikke før tidligere denne uken ble den ferdig(!). Evighetsprosjekt nesten. Ikke for at den var så vanskelig å strikke, for det var den ikke. Men noen plagg blir litt trenert, og denne ble det. Det skal sies at det er en del omganger med tre farger som bremset strikke flyten litt. Når jeg tenker meg om var det nok en årsak for at den ble satt vekk i tid og utide. Men nå er den i alle fall ferdig! 😀

 

 

 

Veldig fornøyd med å være ferdig med å strikke denne. Påstår sterkt og bastant at jeg ikke skal strikke denne flere gang, men man skal aldri si aldri;)

 

Har du et “evighetsprosjekt”?

 

Ha en fin helg:)