Sjarmøretappen

Reklame | Christine Emilie og Kokkejævel

I morgen skal det signeres forhåndsbestilte bøker til den store gullmedalje. Helt sprøtt spør du meg! Om noen hadde fortalt meg for 5 år siden at jeg skulle møte en flott fyr som skulle gi meg muligheten til å bli medforfatter av en kake- og dessertbok hadde jeg sendt inn nominasjon til humorprisen på vedkommende, for det hadde jeg aldri trodd.

Om samme person hadde sagt at det ville være haugevis med forhåndssolgte bøker som skulle signeres hadde jeg sendt inn bekymringsmelding på vedkommende, for det hadde jeg tenkt var galskap.

Men. Takket være den mannen som straks får et kakk med kjevlen og et fantastisk forlag (Kagge) så har det altså skjedd. TUSEN TAKK! Det er stort.

 

 

I morgen skal vi altså signere bøkene fra forhåndssalget. MEN forhåndssalget er ikke helt over ennå. Det er ennå mulighet å forhåndsbestille boken vår hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan du gjøre HER.

Boken kan altså forhåndsbestilles signert og til maks rabatt ut onsdag 31.08. på ark.no.

Evt kan du trykke på denne setningen så kommer du direkte til boken.

 

 

Tusen takk! ❤️

Å husk. Det er lov å la seg friste.

 

Skal vi ta en liten titt i boken?

Reklame | Christine Emilie og Kokkejævel

 

I går kom boken hjem til oss. Det var skikkelig gøy å se at den, for det første, er ekte. Men også se sluttresultatet. Veldig fornøyd!

 

 

 

Jeg tenkte jeg skulle ta dere med inn i boken for en liten sniktitt. Har du lyst å bli med? Så fint:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Både sitronterten og de flamberte pannekakene med appelsinsaus er helt utrolig gode desserter. Spesielt for de som liker sitrus, for de som ikke tåler det er det kanskje ikke førstevalget antar jeg. Jeg personlig er ekstremt glad i sitronterten. Søt og syrlig på en og samme tid. NAM!

 

Boken er et perfekt redskap å ha i kjøkkenskapet når du eller noen du bruker å bake til har bursdag, barn skal døpes, ungdommer konfirmeres, kjærestepar skal gifte seg, en du er glad i skal begraves eller når du bare ønsker å bake noe til enten deg eller noen andre. Å ja selvfølgelig når du skal ha en dessert. Altså til alle anledninger som er å finne.

Ikke bare er den fin for deg å ha, men den er også fin å gi i gave til noen du er glad i (eller til noen du vil skal bake til deg). Du kan jo gjette hva våre nære og kjære får i julegave i år. 😉

 

Boken kan ennå forhåndsbestilles med signatur HER t.o.m. 31 august.

Eller så kan du bare trykke på denne setningen så kommer du direkte til boken.

 

Tusen takk til deg som allerede har bestilt boken! Det setter vi stor pris på.

Tusen takk til deg som kjøper den nå, og tusen takk til deg som kjøper den siden:)

 

Ha en sukkersøt dag.

 

 

 

 

 

 

Å her er ennå en plass du kan trykke for å komme til forhåndssalget av boken.

Endelig klart til forhåndsbestilling!

Reklame | Kokkejævel og sjefen (meg)

 

Foto: Fotograf Dánil Røkke v/Norraførr AS Matfoto: Kjærestemannen min

 

Its happening as we speak.

BOKEN ER SENDT I TRYKK!

Ja, det er helt riktig. I dette øyeblikk trykkes det opp mange eksemplarer som skal hjelpe folk til å skifte ut hele garderoben sin på et jafs og noen munnfulle. Det kan jeg bekrefte. Smertelig bekrefte.

 

I denne boken har jeg og mannen min samlet våre aller beste oppskrifter når det kommer til desserter og kaker. Noen av disse bakes/lages til faste datoer hvert år, mens andre dukker på magisk vis opp på en eller annen onsdag eller når vi mener at det er noe som må eller bør markeres eller feires. Det er det ofte. Uansett årsak håper vi at akkurat DU vil like boken vår. Helst så mye at garderoben din må, ikke nødvendigvis skiftes ut på permanent basis, men i alle fall få noen nye tilskudd i klesskapet.

 

 

Så hvis du ønsker å legge på deg kjappe 10-15 kg, eller bare kose deg på kjøkkenet kan du forhåndsbestille boken med signatur med å trykke her.

 

Følg linken for å forhåndsbestille signert eksemplar til maks rabatt. Hvem liker vel ikke litt rabatt? Husk å markere at du ønsker signert eksemplar hvis du ønsker at vi skal signere den til deg. 🙂

 

Trykk her for å forhåndsbestille boken med signatur.

 

Ha en nydelig dag!