Endelig klart til forhåndsbestilling!

Reklame | Kokkejævel og sjefen (meg)

 

Foto: Fotograf Dánil Røkke v/Norraførr AS Matfoto: Kjærestemannen min

 

Its happening as we speak.

BOKEN ER SENDT I TRYKK!

Ja, det er helt riktig. I dette øyeblikk trykkes det opp mange eksemplarer som skal hjelpe folk til å skifte ut hele garderoben sin på et jafs og noen munnfulle. Det kan jeg bekrefte. Smertelig bekrefte.

 

I denne boken har jeg og mannen min samlet våre aller beste oppskrifter når det kommer til desserter og kaker. Noen av disse bakes/lages til faste datoer hvert år, mens andre dukker på magisk vis opp på en eller annen onsdag eller når vi mener at det er noe som må eller bør markeres eller feires. Det er det ofte. Uansett årsak håper vi at akkurat DU vil like boken vår. Helst så mye at garderoben din må, ikke nødvendigvis skiftes ut på permanent basis, men i alle fall få noen nye tilskudd i klesskapet.

 

 

Så hvis du ønsker å legge på deg kjappe 10-15 kg, eller bare kose deg på kjøkkenet kan du forhåndsbestille boken med signatur med å trykke her.

 

Følg linken for å forhåndsbestille signert eksemplar til maks rabatt. Hvem liker vel ikke litt rabatt? Husk å markere at du ønsker signert eksemplar hvis du ønsker at vi skal signere den til deg. 🙂

 

Trykk her for å forhåndsbestille boken med signatur.

 

Ha en nydelig dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg