Kjapstrikka skjørt

I går ettermiddag fikk jeg faktisk lyst til å ferdigstille det kjappstrikka skjørtet jeg hadde liggende uferdig. Ja tenk. Verden står ikke lengere enn til påske nei. Var dog en god følelse må jeg innrømme. Ser liksom enden på plagiatet (Les: Ufo`ene) nå. Altså. Jeg ser ikke enden sååå nær at jeg blir ferdig på denne siden av Juli.

 

 

Jeg spratt over gulvet og bort til skuffen der jeg hadde de to knappene som manglet å få festet og sytråden jeg skulle bruke. Ja du tok meg der. Det er riktig. Den skuffen der jeg legger alt jeg ikke orker å gå å legge på sin faste plass og tenker at “jeg bare legger det her til i morgen” og lar et ligge der til tidenes morgen evt til rundvasken skal tas.

Men da jeg kom bort til skuffen fant jeg bare knappene. Hvor i huen er tråden tenkte jeg og gikk ned på hobbyrommet for å se der. Åpnet døren og hadde glemt hvordan tingenes tilstand var der så før jeg visste ordet av det lå jeg begravd under masse garnposer og stoffrester. Kavet meg løs der i fra, kastet tingene inn på rommet igjen og lukket døren. Pustet lettet ut og gikk opp igjen. Uten tråd. Jaja, tenkte jeg og satt meg ned i godstolen. Det får bare vente da.

 

Så. Da jeg våknet i dag visste jeg hvor tråden var. Jeg gikk opp og bort til kommoden der jeg har den skuffen min, strakk hånden min fram og åpnet skuffen under. Der lå tråden så da var det bare å sette i gang.

 

 

Hvis man ser bort i fra det knappe døgnet det tok meg å finne riktig tråd så tok det meg 10 minutter å ferdigstille dette kjappstrikka skjørtet.

 

Oppskriften på Paelas kjappstrikka skjørt finner du HER.

 

Ønsker deg en fin fredag 🙂

 

 

 

 

 

 

Instagram

Facebook

Mannen

15 kommentarer

Siste innlegg