Et lite babyteppe

Opp gjennom årene har jeg strikket noen babytepper i forskjellige mønstre og farger. Føler at det nesten er litt obligatorisk for strikkere å strikke, i allefall, et babyteppe. Også er det jo så koselig. Kanskje litt ekstra koselig når du strikker et babyteppe som du selv skal bruke. Kjenner jeg blir glad av å skrive om det.

 

Men så er det jo det evinnelige valget da. Hvilket teppe skal du velge når det finnes så utrolig mange fine mønstre? Og passer garnet du vil bruke til det mønsteret du vil strikke? Eller finner man garn ETTER mønsteret er funnet? All those questions!
Jeg er i allefall slik at jeg finner mønsteret ETTER at garnet er brukt. Har lagt min elsk på drops sitt merino garn, så det er det jeg primært strikker tepper av.

 

Da jeg skulle bestemme meg for hvilket teppe jeg ville strikke gikk det egentlig relativt fort til jeg hadde bestemt meg. En av mine desidert favorittdesignere, Klompelompe, har mønstre som passer til garntypen jeg elsker. I tillegg har de et helt nydelig babyteppe.

Byssanlullteppet.

 

 

 

 

Mønsteret finner du i denne boken.

 

 

 

Teppet er både enkelt og morsomt å strikke. I tillegg går det ganske fort. For min del blir det garantert flere av dette.

Garnet jeg brukte er drops merino ekstra fine. Tror det er farge 43 – sjøblå jeg har brukt. Er ganske sikker på det.

 

Har du et favoritteppe?

 

Ønsker deg en fin dag 🙂

 

 

 

 

Instagram

Facebook

Mannen

22 kommentarer

Siste innlegg