Vi sees om en uke

Om ca en uke har jeg eksamen. Muntlig eksamen, så nå er det bare å lese, lese, lese, lese og lese. Ja, du skjønner nok poenget.

Å når man skal være flink å lese, lese og lese så er det jo veldig typisk at postkassen fylles med fristelser. Jada. Jeg står jo for dette selv, men jeg ante jo ikke hvor fristende det skulle bli når pakken kom.

 

 

Tror du det klær i fingrene mine etter å starte på julegryteklutene eller?

Jeg så bilde av disse på en av de håndarbeidsgruppene på facebook som jeg er medlem av å tenkte umiddelbart at slike MÅ vi ha hjemme. To tastetrykk senere var dette kjøpt.

Gleder meg til å starte på disse. Men først ..

 

 

Eksamen.

Denne eksamenen er egentlig ganske enkel å forberede seg til for det er utrolig interessant, og viktig, det vi har på pensum. Utfordringen er vel helst å begrense seg. Å hvordan kan man det når det er så viktig tema? Ikke vet jeg, men det finner jeg nok ut.

 

Nå skal jeg lese videre. Ville bare innom å si “hei” og vise dere hva slags fristelser som har havnet ned i postkassen min i går. Ja, og selvfølgelig vil jeg bare minne deg på de vanskelige og viktige temaene som få snakker om men som alle burde.

 

Ønsker deg en fin dag!

Har du det vanskelig så ønsker jeg deg en ekstra god dag! Du er best <3

 

Sees om en uke.

 

 

 

 

 

Instagram

Facebook

19 kommentarer

Siste innlegg